Με έκπληξη ενημερωθήκαμε το πώς το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ αντιμετωπίζει τα άθλια φαινόμενα Εθνικιστικής-Αλυτρωτικής-Χουντικής προπαγάνδας από Ακροδεξιούς Αξιωματικούς της μονάδας που διεξάγεται συστηματικά.

Σε νέα τους ανταπόκριση συνάδελφοι που υπηρετούν στην 194 MLRS μας ενημερώνουν ότι η Ιεραρχία, όταν ενημερώθηκε από τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, περιορίστηκε σε συστάσεις προς τη μονάδα.Στάλθηκε ξανά στη μονάδα Σήμα σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, ενημερώνοντας όλους ότι στα βόρεια σύνορα της χώρας συνορεύει κράτος με την ονομασία Βόρεια Μακεδονία!

Εμείς ρωτάμε την Α Στρατιά, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας αν ισχύουν όλα αυτά.Θεωρεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ότι οι Ακροδεξιοί Αξιωματικοί έχουν έλλειψη πληροφόρησης και χαρακτηρίζονται από Αμάθεια;

Θεωρούν όλοι αυτοί ότι με αυτές τους τις ενέργειες απαντούν ή στέλνουν μήνυμα Ανοχής;

Σε κάθε περίπτωση εμείς καλούμε τους συλλογικούς φορείς του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να καταγγείλουν την αισχρή εθνικιστική-αλυτρωτική και φιλοχουντική προπαγάνδα.

Πρέπει να σκεφτούμε πάρα πολύ σοβαρά γιατί συμβαίνουν όλα αυτά στον νέο Ελληνικό Στρατό που συγκροτεί η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Κυρίως όμως να λάβουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες για να μπει ένα τέρμα σε όλα αυτά.

Θυμίζουμε: 194 MLRS Λαγκαδά: Αξιωματικοί καλούν τους φαντάρους να γιορτάσουν την "Εθνική" Επανάσταση των Χουντικών Στρατιωτικών της 21ης Απριλίου

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έχουν καταγγείλει την ανοικτή προπαγάνδα αξιωματικών της μονάδας.

Προπαγάνδα με εθνικιστικό και αλυτρωτικό περιεχόμενο.

Προπαγάνδα που ανοικτά διαδίδει τις αισχρές αντιλήψεις των άθλιων Χουντικών Στρατιωτικών Αποβρασμάτων.

Μάλιστα, Αξιωματικοί της μονάδας έφτασαν στο σημείο να διαδίδουν δημόσια ότι την άνοιξη γιορτάζουμε δύο Εθνικές Επαναστάσεις:

την 25η Μαρτίου του 1821και την 21η Απριλίου του 1967

Είναι Ακροδεξιοί Αξιωματικοί που αποτελούν κίνδυνο για όλους μας.

Η Ανοχή που γνωρίζουν τόσο καιρό από την Α' Στρατιά και το ΓΕΣ τους αποθρασύνει.

Εμείς καλούμε τις συλλογικότητες και τους αγωνιστές να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τους χυδαίους νοσταλγούς της Χούντας αλλά και όσους τους επιτρέπουν να διαδίδουν μέσα στον Στρατό τις αισχρές αντιλήψεις τους.

Θυμίζουμε τι έχει προηγηθεί:

194 MLRS Λαγκαδά: Επικίνδυνη και Παράνομη Εθνικιστική Αλυτρωτική Προπαγάνδα από Αξιωματικούς

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από 194 Μ.ΠΕΠ (MLRS) Στρατόπεδο Ράμναλη, Λαγκαδάς

Το νέο ακραίο περιστατικό από την εν λόγω μονάδα αφορά την Επικίνδυνη και Παράνομη Εθνικιστική Αλυτρωτική Προπαγάνδα που έγινε από Αξιωματικούς.

Πιο συγκεκριμένα, την οργή των ακραίων Αξιωματικών προκάλεσε η αναφορά συναδέλφου στην ύπαρξη χώρας στα Βόρεια της Ελλάδας με την ονομασία "Βόρεια Μακεδονία"!

Οργισμένοι οι Αξιωματικοί αυτοί άρχισαν να φωνάζουν, βγάζοντας αφρούς από το στόμα τους, ότι τέτοια χώρα δεν υπάρχει...

"Η Μακεδονία είναι μία και είναι δική μας".Η "δική τους Μακεδονία εξαπλώνεται από την Ελλάδα μέχρι το Αφγανιστάν..."

Η ταραχή τους ήταν έντονη και με ανάλογο απειλητικό τόνο προειδοποίησαν τους φαντάρους ότι όποιος δεν συμμερίζεται τις ακραίες, επιθετικές και καταδικαστέες από το λαό μας αντιλήψεις τους, ότι δεν έχει θέση στη μονάδα, πρέπει να σηκωθεί και να πάει αλλού!!!

Θέση στην 194 Μ.ΠΕΠ (MLRS) έχουν μόνο όσοι πιστεύουν επίσης ότι και η Νότια Αλβανία (Βόρεια Ήπειρος για αυτούς) είναι ελληνική και ότι αργά ή γρήγορα θα πάρουμε και τη Βασιλεύουσα=Κωνσταντινούπολη...

Αυτά για όσους πιστεύουν ότι ο Στρατός άλλαξε. Εξάλλου όλα αυτά δεν συμβαίνουν για πρώτη φορά αλλά είναι συνηθισμένη πρακτική μερίδας στελεχών της μονάδας. Ακραία εθνικιστικά και αυταρχικά στοιχεία δεν υπάρχουν μόνο στην Τουρκία αλλά και στην Ελλάδα.

Μην σας ξεγελά το διαφορετικό εθνόσημο. Είναι το ίδιο ακραίοι και επικίνδυνοι για τον λαό σε Ελλάδα και Τουρκία. Είναι ίδιοι. Ίδιο μίσος για τον εργαζόμενο, τον πρόσφυγα και τον φαντάρο, ίδια μανία για πόλεμο και αίμα. Όχι φυσικά το δικό τους αφού όλα αυτά τα λένε και τα κάνουν από την ασφάλεια των μετόπισθεν. Αυτοί δεν βρίσκονται στην "Πρώτη Γραμμή", αλλά στον Λαγκαδά.Από άλλους απαιτούν να θυσιαστούν για να κάνουν αυτοί καριέρα και να κοκορεύονται εθνικιστικά.Σηκώνουν ολοένα και πιο συστηματικά το κεφάλι και μέσα στον Στρατό έχοντας την κάλυψη της Ιεραρχίας. Εμείς Απαιτούμε από την Αη Στρατιά και το ΓΕΣ επιτέλους να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφοροι για τους ακραίους της συγκεκριμένης μονάδας, τις επικίνδυνες πρακτικές και αντιλήψεις τους. Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι και να φτάσουν μέχρι τον Στρατηγό.

Μόνο με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας. Να εναντιωθούμε στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό.Γονείς, Σταθείτε στο πλευρό των παιδιών σας. Αντιδράστε. Ενισχύστε τη δράση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. Πάρτε πρωτοβουλία. Στείλε τε επιστολές. Σπάστε τα τηλέφωνα στο Στρατόπεδο, την Ταξιαρχία και το ΓΕΣ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos@hotmail.com diktiospartakos.blogspot.com ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License