Ο σύντροφος Ερολ μετά το τέλος της πορείας «ενάντια στο ρατσιστικό κράτος και την αστυνομοκρατία» που ξεκίνησε απο την πλατεία Βικτωρίας και κατέληξε στην πλ. Πρωτομαγιάς, πήγε να πάρει το παρκαρισμένο μηχανάκι του στην Πατησίων κοντά στην Ιουλιανού. Εκεί τον περίμεναν 4 ασφαλίτες, τον πήραν και τον οδήγησαν στο τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο σύντροφος βρίσκεται υπο κράτηση παρότι έχει βγει απόφαση από το δικαστήριο για αναστολή της απελασής του εδώ και ενάμιση μήνα.

Η δικαιολογία των αρχών είναι ένα δήθεν γραφειοκρατικό κόλλημα στο Υπουργείο δημόσιας τάξης. Οι ίδιοι λένε ότι έτυχε να μην έχουν λάβει την απόφαση.  

 Είναι η 2η φορά που συμβαίνει με τον ίδιο τρόπο, όπως έγινε, και στις 6 Δεκέμβρη 2020 στα Εξάρχεια, κατα την πρώτη σύλληψη και απέλασή του.

Δευτέρα, 22/3, 17:00 ΦΕΠΑ Ανοιχτή συνέλευση

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License