[Πάτρα] Μοτοπορεία εργαζομένων με δίκυκλο ενάντια στην κρατική δολοφονία του Ιάσωνα και τη συγκάλυψη της


post image

Φωτογραφίες από την σημερινή μαζική μοτοπορεία στο κέντρο της Πάτρας που καλέστηκε από την Ταξική Πρωτοβουλία Εργαζομένων με Δίκυκλο.

Η κινητοποίηση πλαισιώθηκε με πάνω από 40 δίκυκλα και ήρθε ως απάντηση στο θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη βουλή, όπου υπηρεσιακό όχημα της προσωπικής ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τον 23χρονο Ιάσωνα, αλλά και στην προσπάθεια κυβέρνησης και ΜΜΕ να συγκαλύψουν το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκειά της μοτοπορείας, που ξεκίνησε από την Τριών Ναυάρχων και διέσχισε μέγαλο μέρος της πόλης, οδηγοί – διανομείς που βρίσκονταν στον δρόμο ενσωματώνονταν σε αυτή, ενώ προκάλεσε τα θετικά σχόλια των περαστικών.

Να μην ξεχαστεί η κρατική δολοφονία του Ιάσωνα και η απόπειρα συγκάλυψής της.

Να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων με δίκυκλο και τα αιτήματα τους!

Η ταξική αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License