πανό στου Ζωγράφου και την Πολυτεχνειούπολη εναντια στην αστυνομοκρατία των σχολών, των γειτονιών και των ζωών μας


post image

Παράλληλα με μοίρασμα του κειμένου της συνέλευσης στην γειτονιά του Ζωγράφου και στην Πολυτεχειούπολη κρεμάστηκαν πανό στην κεντρική πλατεία Πολυτεχνειούπολης, στην πύλη Ζωγράφου και στην πλατεία Γαρδένιας.

επόμενη Ανοιχτή Συνέλευση Πολυτεχνείου την Παρασκευή 26/3 στις 15:00 στην κεντρική πλατεία Πολυτεχνειούπολης

"Με πυξίδα μας την ενότητα στην δράση και την αυτοοργάνωση, καλούμε φοιτήτ(ρι)ες, εργαζόμενους/ες, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητ(ρι)ές, εστιακές και κόσμο της ευρύτερης γειτονιάς να πλαισιώσει την Ανοιχτή Συνέλευση Πολυτεχνείου και την δράση της. Να επανοικειοποιηθούμε το χώρο των σχολών μας, να συναντηθούμε και να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας απέναντι στην αστυνομοκρατία και την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση."

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License