Κάλεσμα διαμαρτυρίας για τις δολοφονίες του καθεστώτος στη Μιανμάρ

Προκήρυξη και κάλεσμα για διαμαρτυρία ενάντια στο καθεστώς της Μιανμάρ και ενάντια στις πρόσφατες δολοφονίες πολιτών που κατέβηκαν σε πορεία κατά της δικτατορίας στη χώρα τους.

post image

Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού της Μιανμάρ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Εκατοντάδες δολοφονήθηκαν και τραυματίστηκαν όταν οι ένοπλες δυνάμεις του φασιστικού καθεστώτος στη Μιανμάρ άνοιξαν πυρ ενάντια στο ΑΟΠΛΟ πλήθος, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, επειδή διαδήλωσαν ενάντια στο καθεστώς την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Καλούμε το λαό να αντιδράσει και να σταθεί στο πλευρό τους. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στις προσπάθειες του λαού της Μιανμάρ για διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις και επανάσταση απέναντι στο φασιστικό καθεστώς. ΝΤΡΟΠΗ σε όσες χώρες (Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Πακιστάν, Μπανγκλαντές, Βιετνάμ, Λάος και Ταϊλάνδη) ΔΕ καταδίκασαν το καθεστώς και έστειλαν αντιπροσωπείες για να "γιορτάσουν" την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ θα μένουμε αμέτοχοι; ΚΑΛΕΣΜΑ για διαμαρτυρίες σε πρεσβείες και προξενεία. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΝΜΑΡ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ.

https://anarchistscorner.wordpress.com/

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License