Βίντεο για τα 200 χρόνια Ελλάδας

Το βίντεο αποτελεί ενα μικρό δείγμα του τι σημαίνει ελλάδα, με φωτογραφιες και βιντεο μαζεμένα απο τη δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα.

Επέτειος για τα 200 χρόνια απο την ίδρυση του ελληνικού κράτους, και είμαστε και εμείς που δε χορέψαμε χαρούμενες και υπερήφανοι στο αντίστοιχο βιντεοκλιπ. Το βίντεο αποτελεί ενα μικρό δείγμα του τι σημαίνει ελλάδα, με φωτογραφιες και βιντεο μαζεμένα απο τη δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα.

1/5 από τα 200 χρόνια ελληνικού κράτους είναι υπερ-αρκετο.

Άλλα τόσα χρόνια περιθωριοποίησης, δολοφονιών, φυλακίσεων σε όσες υψώνουν φωνές αντίστασης, σε όσους θεωρούνται μη αποδεκτοί, σε όσες και όσους αποκλίνουν απο τα κυρίαρχα εθνικά και κοινωνικά πρότυπα. Άλλα τόσα χρόνια ρουφιανιάς, συντηρητισμού, πατριαρχίας, ομοφοβίας, ρατσισμού, μάτσο λεβεντιάς, χριστιανισμού και δυσωδίας.

Ενάντια σε κάθε πατριωτική φιέστα, ενάντια στις κυρίαρχες αφηγήσεις και τις αυταπάτες των εθνικών ιδεωδών, στεκόμαστε απέναντι σε κράτη, αφεντικά και κάθε είδους εξουσιαστή.

 

Φωτιά σε οτι μας καταπιέζει.

Στην εθνική ενότητα είμαστε προδότ.ρ.ες.

 

Λινκ : εδω https://www.youtube.com/watch?v=MUNmjdgpvPY&ab_channel=marp

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License