Σήμερα 31/3 το εφετείο του Επαναστατικό Αγώνα (5ης δίκης) συνεχίστηκε με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας από την αντιτρομοκρατική. Πιο συγκεκριμένα με τον επικεφαλής της ΔΑΕΕΒ ο οποίος ήταν και επικεφαλής του κλιμακίου που παρακολουθούσε την Πόλα Ρούπα και ηγούνταν των υπηρεσιών που μαζί με τα ΕΚΑΜ μπούκαραν τα ξημερώματα της 5ης/1/'17 στο σπίτι που διέμενε με τον 6χρονο τότε γιο των συντρόφων, Βίκτορα-Λάμπρο Ρούπα Μαζιώτη. Η εξέταση του μάρτυρα Παπαδημητρίου έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί εκτός από τη σύλληψη της συντρόφισσας Ρούπα από τις υπηρεσίες ακολούθησε η παράνομη προσαγωγή του 6χρονου γιου των μελών του Επαναστατικού Αγώνα στην υποδιεύθυνση ανηλίκων της ΓΑΔΑ, η ''ανάκρισή'' του στον 3ο, 7ο και 13ο όροφο της ΓΑΔΑ καθώς και η λήψη δακτυλκών αποτυπωμάτων (σήμανση). Στη συνέχεια, ακολούθησε ο εγκλεισμός του στο κλειστό ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Παίδων ενώ ταυτόχρονα με εισαγγελική εντολή αφαίρεθηκε από τους έγκλειστους συντρόφους ολικά η γονική επιμέλεια του παιδιου τους (και που ως καθεστώς ισχύει μέχρι σύμερα).

Το σχετικό ηχητικό θα δημοσιοποιηθεί σε λίγες ημέρες. Επόμενη συνεδρίαση για το συγκεκριμένο εφετείο ορίστηκε για τις 7/4.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License