Παρέμβαση στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τον Β.Σταθόπουλο

Συγκέντρωση στο εφετείο Λουκάρεως, αύριο Παρασκευή 2/4 στις 09:00. Να είμαστε όλες και όλοι εκεί. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ.

post image

Σήμερα, η συνέλευση αλληλεγγύης στον Βαγγέλη Σταθόπουλο πλαισιώσε το μπλοκ της ανοιχτής συνέλευσης Πολυτεχνειούπολης και Πανεπιστημιούπολης στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια. Καλούμε το κόσμο του κινήματος να πλαισιώσει τις δράσεις αλληλεγγύης στο σύντροφό μας, ο οποίος δικάζεται επειδή έδειξε την αλληλεγγύη του στον τραυματισμένο αναρχικό Δ.Χ.

Επόμενη δικάσιμος αύριο Παρασκευή 2/4 στην Λουκάρεως στις 09:00. AMEΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License