Ανάρτηση γιγαντοπανό για την επερχόμενη είσοδο πανεπιστημιακής αστυνομίας στης 15/4

Χρυσοχοΐδη που προβλέπει την είσοδο μπάτσων στις σχολές μας με απώτερο σκοπό την στρατοπέδευση τους αναρτησαμε γιγαντοπανο στην προσοψη της ΑΣΟΕΕ

post image

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΝΔ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η απάντησητης σε κάθε κοινωνικοπολιτικό, υγειονομικό ζήτημα είναι η ίδια και βασίζεται αποκλειστικά στην αύξηση της καταστολής-επιτήρησης. Κύριο μέλημα της πολιτικής της ατζέντα είναι η συνεχής πρόσληψη κάθε λογής μπάτσων καθώς και το ψήφισμα αυταρχικών νομοσχεδίων, που αποσκοπεί αποκλειστικάστον περαιτέρω έλεγχο των ζωών μας και στην αποδυνάμωση οποιασδήποτεμορφής αντίστασης.Στα πλαίσια της κρατικής διαχείρισης, έρχονται να προστεθούν και τα πανεπιστήμια, τα οποία διαχρονικά αποτελούν εστίεςαγώνα και πολιτικοποίησης. Το νέο νομοσχέδιο Χρυσοχοϊδη-Κεραμέως, το οποίο προβλέπει την εγκατάσταση κλειστού συστήματος καμερών, την θέσπιση κάρτας εισόδου, τις διαγραφές φοιτητών, τις πειθαρχικές διώξεις και την ίδρυση ειδικούαστυνομικού σώματος (ΟΠΠΙ), έχει ως απώτερο σκοπό τηνπάταξη του ευρύτερου φοιτητικού κινήματος.

Όλα τα παραπάνω έρχονται ως "φυσικό επακόλουθο" της παρουσίας ένοπλου, ένστολου φρουρού πριν έναχρόνο στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, όπου σημάδευε μετο υπηρεσιακό του όπλο φοιτητές στο κεφάλι.

Για εμάς τα πανεπιστήμια αποτελούσαν και αποτελούν άσυλο για μετανάστες, τοξικοεξαρτημένους και οποιοδήποτε άτομο αντιτάσσεταιστην εξουσία και τους μηχανισμούς της.

Αρνούμαστε την συνεχή παρακολούθηση της καθημερινότητας μας στη σχολή και την ποινικοποίηση της παρουσίας μας σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο.

Δεν θα αφήσουµε τους χώρους µας στα χέρια του κράτους

Ενάντια στη στοχοποίηση αγωνιζόµενων φοιτητών/τριών

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License