Εκπομπή για το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Μιανμαρ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ www.1431am.org / 97.3fm

post image

Στις αρχές Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα στην Μιανμαρ ( πρώην Βιρμανία ), με τον στρατό να έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη την επικράτεια. Από τότε υπάρχουν καθημερινές διαδηλώσεις ενάντια στο χουντικό καθεστώς που έχει επιβληθεί, ενώ οι σφαγές πολίτων ακόμη και μικρών παιδιών είναι ένα τρομακτικό γεγονός. Μια ματιά στην κατάσταση που βιώνει ο κόσμος σ΄αυτή την χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας καθώς και τα συμφέροντα που παίζονται από κράτη όπως Ρωσία, Κίνα, Ινδία, κτλ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License