Παρέμβαση στην ΔΕΗ με πανό και τρικάκια

Την Δευτέρα 05/04/2021 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην ΔΕΗ με πανό και τρικάκια για την δολοφονία των 3 εναεριτών.

post image

Την 1η Απριλίου άλλη μια εργατική δολοφονία προστίθεται στην λίστα των νεκρών της τάξης μας. Εν ώρα εργασίας σε κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ στην Εύβοια, τρεις εργάτες του ΑΚΤΩΡ χάνουν την ζωή τους, καθώς τεράστιο ηλεκτρικό φορτίο τους χτύπησε θανάσιμα. Ένας ακόμη εργάτης τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Μανιάτης κάνει λόγο για «κακιά στιγμή» καθώς και για έλλειψη εκπαίδευσης των εναεριτών. Δεν είναι όμως άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό. Τα ελαστικά ωράρια, οι άθλιες συνθήκες εργασίας, η έλλειψη μέτρων ασφαλείας καθώς και η πίεση για να βγει γρήγορα το μεροκάμματο, εντάσσονται στην ανάπτυξη του κεφαλαίου και κατά συνέπεια στην ανάπτυξη του καπιταλισμού, η οποία πατάει πάνω στα πτώματα ανθρώπων της τάξης μας. Να μην αφήσουμε άλλες εργατικές δολοφονίες, στο βωμό του κέρδους, αναπάντητες. Να οργανώσουμε τις ταξικές μας αντιστάσεις ενάντια στη μισθωτή σκλαβιά, στο κράτος και στο κεφάλαιο. Να προτάξουμε την ταξική μας αλληλεγγύη ενάντια στις άθλιες και αντίξοες συνθήκες επιβίωσης που μας επιτάσσουν.

  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
  • ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  • Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
  • ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License