Το Σάββατο 20/3/2021 και μετά το πέρας της πορείας «Ενάντια στο ρατσιστικό κράτος και την αστυνομοκρατία» στη γειτονιά της Βικτώριας, η οποία είχε καλεστεί από τη συλλογικότητα Victoria Solidarity και είχε στηριχτεί από την Ανοιχτή Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων με κάλεσμα στήριξης, συλλαμβάνεται ο σύντροφος Errol και οδηγείται στα κολαστήρια της Πέτρου Ράλλη. Εκεί του ανακοινώνεται πως παράνομα βρίσκεται στη χώρα, παρόλο που έχει επιστρέψει νόμιμα. Εν τέλει εκδίδεται απόφαση απέλασης με διωρία 30 ημερών, με βάση την οποία αίρεται η κράτησή του στη Πέτρου Ράλλη.

«Η απόφαση της απέλασης του συντρόφου Errol είναι ξεκάθαρα πολιτική και συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο μιας πάγιας εκδικητικής τακτικής που επιβάλλουν οι κυβερνητικοί μηχανισμοί του εκάστοτε καθεστώτος, απέναντι σε αναρχικούς αγωνιστές και αγωνίστριες, καθώς και σε όλους όσους μάχονται ενάντια σε κάθε καταπίεση. Κάθε πολιτικός εχθρός της εξουσίας θα πρέπει να απομακρύνεται και να φυλακίζεται με στόχο την αδράνεια και τον αφοπλισμό του.»

(από το κείμενο της Συνέλευσης αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Εrrol)

Καλούμε την Πέμπτη 8/4/2021 στη ΦΕΠΑ και ώρα 17.00 σε ανοιχτή συνέλευση με τις παρακάτω θεματικές προς συζήτηση και συνδιαμόρφωση :

⦁ Ενημέρωση για την υπόθεση του συντρόφου Errol από δικηγόρoυς.

⦁ Συζήτηση για την πολιτική στόχευση της εν λόγω δίωξης, της παρακαταθήκης της και το ζήτημα της αλληλεγγύης στο σύντροφο, συνδεόμενο με το ευρύτερο κατασταλτικό πλαίσιο και το ζήτημα της αλληλεγγύης σε πολιτικούς κρατούμενους.

⦁ Συζήτηση για τη δημιουργία ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης σχετικά με την υπόθεση του συντρόφου Errol με σκοπό την παραγωγή πολιτικού λόγου και τη συνδιαμόρφωση δράσεων αλληλεγγύης και καλεσμάτων συγκεντρώσεων αλληλεγγύης στα δικαστήρια.

Θα ακολουθήσει η τακτική διαδικασία της συνέλευσης με θεματικές σχετικά με την κρατική διαχείριση του Covid19 και το καθεστώς των απαγορεύσεων.

ΚΑΝΕΝ@ ΣΥΝΤΡΟΦ@ ΜΟΝ@ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ

ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Ανοιχτή Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License