[ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ] Λευτεριά στον αναρχικό αγωνιστή Βαγγέλη Σταθόπουλο

Ανάρτηση πανό για Βαγγέλη Σταθόπουλο, Μαρκόπουλο Αττικής

post image

Μέσα σε μια περίοδο βαθιάς σήψης που καθημερινά ξετυλίγεται μπροστά μας η πολύπλευρη επίθεση του κράτους με άμεσο εκφραστή την "δικαιοσύνη" φυλακίζει συντρόφους με κατηγορητήρια στημένα από τα σκυλιά της αντιτρομοκρατικής.

Ο σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 8 Νοεμβρίου 2019 κατηγορούμενος για συμμετοχή σε ληστεία στο Χολαργό και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση. Στην ουσία διώκεται για τα πολιτικά του φρονήματα, για την έμπρακτη αλληλεγγύη σε ένα τραυματισμένο άνθρωπο-σύντροφο και επειδή δεν εγκατέλειψε ποτέ τον κινηματικό αγώνα σενάντια σε κάθε μορφή εκμετάλλευσης και καταπίεσης, πάντα συνεπής με τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας.

Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι.

Θα μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Αναρχικοί/ες Μαρκοπούλου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License