Ενημέρωση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζομένους του Ε.Σ.Υ. - Καρδίτσα

Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Απρίλη μας βρήκε για ακόμα μια φορά στο δρόμο, στηρίζοντας το πανελλαδικό κάλεσμα των εργαζομένων στο Ε.Σ.Υ. ενάντια στη δολοφονική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση της Ν.Δ .

post image

Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Απρίλη μας βρήκε για ακόμα μια φορά στο δρόμο, στηρίζοντας το πανελλαδικό κάλεσμα των εργαζομένων στο Ε.Σ.Υ. ενάντια στη δολοφονική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση της Ν.Δ . Στην κεντρική πλατεία της πόλης, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση από διάφορα σωματεία και συλλογικότητες, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία περίπου 100 ατόμων στο κέντρο της πόλης. Από την πλευρά μας, καταδείξαμε τη δολοφονική, αντικοινωνική και ταξική διαχείριση της πανδημίας από το σύστημα. Ένα σύστημα που το μόνο που μας υπόσχεται είναι φτώχεια, εξαθλίωση, καταστολή και θάνατο. Απέναντί του έχουμε πάρει θέση. Θα βρισκόμαστε στο δρόμο, με τον κόσμο του αγώνα. Στον αγώνα για υγεία, ζωή ελευθερία και αξιοπρέπεια, στον αγώνα για ένα καλύτερο κόσμο.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ.

Aυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License