Η Πολιτική Κατάθεση -‘’απολογία'' της Πόλας Ρούπα στο εφετείο της 3ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα


Η Πολιτική Κατάθεση -‘’απολογία'' της Πόλας Ρούπα στο εφετείο της 3ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα

5/4/2021, Ηχητικό με την Πολιτική Κατάθεση της συντόφισσας Π. Ρούπα στο εφετείο της 3ης δίκης του Ε.Α. για την βομβιστική επίθεση της οργάνωσης στη ΤτΕ-παράρτημα της ΕΚΤ και το γραφείο του ΔΝΤ στην Αθήνα (στις 14/4/2014).

Το link με το ηχητικό: https://www.youtube.com/watch?v=myxWl6FHz2Y https://youtu.be/myxWl6FHz2Y

από Αλληλέγγυοι/ες στον Ε.Α 11/04/2021 11:08 μμ.


Στις 9/4 στο εφετείο της 3ης δίκης του Ε.Α η εισαγγελέας έκανε την πρότασή της για τις ποινές της συντόφισσας Ρούπα για την υπόθεση της επίθεσης του Ε. -Κομάντο Λάμπρος Φούντας στην Τράπεζα της Ελλάδας-ΕΚΤ-ΔΝΤ που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 26 έτη.

εδώ το ηχητικό: https://www.youtube.com/watch?v=2PjOFTKlClQ 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License