Στηρίζουμε-Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο: Σάββατο, 12:00, 10/04/2021

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ

Το Ψ.Ν.Α «Δρομοκαΐτειο» μετρά ήδη δύο νεκρούς από την πανδημία του COVID-19 και κοντά στα 80 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η εμπόλεμη κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία, αποτέλεσμα της διαχρονικής υπονόμευσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας με μόνο στόχο την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίησή του, είναι ήδη γνωστή: Υποστελέχωση, μη επαρκείς κλίνες ΜΕθ για την αντιμετώπιση της πανδημίας, άθλιες συνθήκες εργασίας για το υγειονομικό προσωπικό και ακατάλληλες συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς.

Μπορεί κανείς να φανταστεί τις συνθήκες διαβίωσης σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο το οποίο ως κύριο και σχεδόν μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης των νοσούντων έχει τον εγκλεισμό. Μεγάλος αριθμός των ασθενών που νοσούν από Covid-19 έχει μεταφερθεί σε κλίνες ΜΕΘ γενικών νοσοκομείων, που πλέον έχουν γίνει μονοθεματικά. Ταυτόχρονα στο ίδιο το ψυχιατρικό νοσοκομείο η ''λύση'' ακολουθεί το ίδιο μοτίβο: παύση της τακτικής λειτουργίας τμημάτων του νοσοκομείου και μετατροπή των χώρων τους σε πρόχειρες ΜΕΘ με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την υγεία των νοσούντων και των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει να αφήσει τους ασθενείς και τους υγειονομικούς στην μοίρα τους. Θα σταθούμε δίπλα σε όσους διεκδικούν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και νοσηλείας για όλους.

Στηρίζουμε-Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο: Σάββατο, 12:00, 10/04/2021

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License