Αγρίνιο: Ενημέρωση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο

Ενημέρωση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο

Χθες 10/04 το απόγευμά κατεβήκαμε για άλλη μια φορά στο δρόμο για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον προφυλακισμένο αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο, ενάντια στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης και των συντροφικών σχέσεων, για την άμεση απελευθέρωση του, πραγματοποιώντας συγκέντρωση μικροφωνική στην πλατεία Δημάδη, καλεσμένη από την κατάληψη Apertus.

Στο χώρο της πλατείας αναρτήθηκαν πανό αλληλεγγύης στο Β. Σταθόπουλο από την κατάληψη και από την πρωτοβουλία αναρχικών -κομμουνιστών, ενώ αναρτήθηκε πανό για τα 102 χρόνια από τη δολοφονία του Εμιλιάνο Ζαπάτα εν όψει του Ταξιδιού των Ζαπατίστας στην Ευρώπη.

Η συγκέντρωσή πλαισιώθηκε από 70-80 άτομα και παράλληλα διαβάζονταν κείμενα για την υπόθεση του Σταθόπουλου, αλλά και για το ζήτημα των απαγορεύσεων και των νέων πειθαρχήσεων σχετικά με την κρατική διαχείριση την νόσου covid-19, καθώς επίσης για το εργατικό ατύχημα-δολοφονία των αφεντικών των 3 εργατών στην Εύβοια στις 01/04.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Συνέχεια δίκης: Δευτέρα 12/04 (Λουκάρεως, 09:00)

από @ 11/04/2021 8:02 μμ.


post image

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License