Θεσσαλονίκη: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης την Παρασκευή 16/4 στο Sabot


post image

Την Παρασκευή 16 Απριλίου στον ελευθεριακό χώρο Sabot (Γκαρπολά 4) από τις 17.00 ως τις 19.00 και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα θα πραγματοποιηθεί συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των κουτιών ταξικής αλληλεγγύης και ανθρώπων της γειτονιάς που τα έχουν ανάγκη:

-Καθαριστικά

-Είδη ατομικής υγιεινής

-Συσκευασμένα τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, σάλτσες, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν, χυμοί)

Σε αυτή την εποχή είναι σημαντικό να αναπτύξει η τάξη μας, ως η μόνη τάξη που δεν τα έχει απωλέσει, τα ανθρώπινα και κοινωνικά χαρακτηριστικά της, έτσι ώστε να μην καταφύγουμε στην ανθρωποφαγία, όπως θα ήθελαν οι κυρίαρχοι, τρώγοντας ο ένας τις σάρκες του άλλου, συνήθως του ακόμα πιο αδύναμου από εμάς.

Όσο οι “άριστοι” ηθικολόγοι και οι φιλάνθρωποι αστοί πολιτικοί και κεφαλαιοκράτες μας ξεσκίζουν στη δουλειά, διαλέγουν το ποιοι θα ζήσουμε και το ποιοι θα πεθάνουμε, μας καταδικάζουν σε μια ζωή γεμάτη φτώχεια, ανισότητες, καταστολή και πολέμους, μόνο εμείς μπορούμε να στηρίξουμε ο ένας την άλλη και να παλέψουμε μαζί για έναν καλύτερο κόσμο.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License