[Χανια] Παρεμβάσεις στο κέντρο και σε γειτονιές της πόλης

Παρεμβάσεις στο κέντρο και σε γειτονιές της πόλης για τον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο και τους νεκρούς εργάτες στην Ευβοια

post image

[ΧΑΝΙΑ] Παρεμβάσεις στο κέντρο και σε γειτονιές της πόλης

Τις τελευταίες μέρες προχωρήσαμε σε μια σειρά παρεμβάσεων στο κέντρο και σε γειτονιές των Χανίων, τόσο για τον Βαγγέλη Σταθόπουλο όσο και για την πρόσφατη εργοδοτική δολοφονία στην Εύβοια, ενάντια σε κάθε είδους φυλακή, ενάντια στα σύνορα και στην κρατική βία.

Παράλληλα αναρτήσαμε πανό αλληλεγγύης στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο, καθώς και πανό για τους νεκρούς εργάτες της ΑΚΤΩΡ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ

Α*

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License