Γιάννενα | Ενημέρωση από το δικαστήριο της κατάληψης Τελεσίγραφο

Σήμερα, 16/04/2021 είχε οριστεί το δικαστήριο των δεκατεσσάρων συλληφθέντων στην κατάληψη Τελεσίγραφο στα Ιωάννινα, η οποία πραγματοποιήθηκε και εκκενώθηκε στις 04/12/2019.

post image

Σήμερα, 16/04/2021 είχε οριστεί το δικαστήριο των δεκατεσσάρων συλληφθέντων στην κατάληψη Τελεσίγραφο στα Ιωάννινα, η οποία πραγματοποιήθηκε και εκκενώθηκε στις 04/12/2019. Εξ’ αιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών οι οποίες επικρατούν αυτήν την περίοδο στις δικαστικές αίθουσες λόγω κορονοϊού, η δίκη δε μπήκε στον ημερήσιο πίνακα του δικαστηρίου, ενώ πρόκειται να οριστεί νέα ημερομηνία.

Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη κατάληψη είχε πραγματοποιηθεί στο κτίριο της παλιάς πολεοδομίας, στα πλαίσια δράσεων ενάντια στο τελεσίγραφο Χρυσοχοίδη προς τους κατειλημμένους χώρους. Παρά την αρχική δήλωση πρόθεσης του Δημάρχου στα ΜΜΕ να μην ασκηθούν περαιτέρω διώξεις εις βάρος μας, λίγο καιρό μετά καλεστήκαμε να καταθέσουμε για την συγκεκριμένη υπόθεση, μια και είχε εν τέλει σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της “Διατάραξης Κοινής Ειρήνης”.

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη της πράξης μας και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στις εκκενώσεις καταλήψεων και την κρατική καταστολή, σε όποια μορφή και αν εκδηλώνεται.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις οι οποίες αναρτήθηκαν και μοιράστηκαν κατά την κατάληψη του χώρου, την εκκένωσή του, καθώς και επόμενη ανακοίνωση των δεκατεσσάρων συλληφθέντων.

https://athens.indymedia.org/post/1601581/ , https://rebel-kollektiv.tk/2019/12/04/rebel-kollektiv/writings/1854/

https://athens.indymedia.org/post/1601587/

https://athens.indymedia.org/post/1601657/

https://athens.indymedia.org/post/1603417/

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ

Οι 14 συλληφθείσες/-έντες από την κατάληψη Τελεσίγραφο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License