Νέος κύκλος ύφεσης και νέοι όροι ταξικής επιβολής. Η επιστροφή στην κανονικότητα.....είναι το παραμυθάκι τους. Τα μνημόνια είναι εδώ και ονομάστηκαν εποπτεία ενισχυμένη....Με λίγα λόγια καινούργια μνημόνια. Μπροστά μας έχουμε νέους αγώνες που θα ξεσπάσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ που  για 4 χρόνια όχι απλά δεν έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια αλλά την αλυσόδεσε ακόμα περισσότερο, για δεκαετίες. Τώρα επιθιυμεί να εκμεταλλευτεί τους ταξικούς αγώνες για να επανέλθει στην εξουσία. Πρίν λίγες μέρες είδαμε το θέατρο παραλόγου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σχετικά με την καταστολή. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άσκησε καταστολή φουλ κλείνοντας καταλήψεις. Το κράτος βέβαια έχει και συνέχεια. Οι φασίστες της ΝΔ φέρνουν αντεργατικά νομοσχέδια εν μια νυκτί. Και επιθυμούν την κοινωνία με σκυμμένο κεφάλι. Ο κόσμος δεν πρέπει να μασήσει με τα κάλπικα διλήμματα Αριστεράς και δεξιάς. ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ. ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.

blackblocvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License