Ενήμερωση για μοτοπορεία γραφεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Μετά από κάλεσμα του Μετώπου Αντίστασης για ανοικτή συνέλευση με σκοπό την ανάδειξη του ζητήματος της εργοδοτικής δολοφονίας τριών εργατών-εναεριτών, των Γιάννη Καρλατήρα, Γιώργου Τόσκα και Άλεξ Μπρούκα, κατά τη διάρκεια επισκευών σε κωλώνες του ΔΕΔΔΗΕ από εργολαβικό συνεργείο του ΑΚΤΩΡ δημιουργήθηκε η Πρωτοβουλία ενάντια στα εργοδοτικά εγκλήματα που αποφάσισε την οργάνωση μοτοπορείας.

post image

Μετά από κάλεσμα του Μετώπου Αντίστασης για ανοικτή συνέλευση με σκοπό την ανάδειξη του ζητήματος της εργοδοτικής δολοφονίας τριών εργατών-εναεριτών στην Εύβοια , των Γιάννη Καρλατήρα, Γιώργου Τόσκα και Άλεξ Μπρούκα, κατά τη διάρκεια επισκευών σε κωλώνες του ΔΕΔΔΗΕ από εργολαβικό συνεργείο του ΑΚΤΩΡ δημιουργήθηκε η Πρωτοβουλία ενάντια στα εργοδοτικά εγκλήματα που αποφάσισε την οργάνωση μοτοπορείας.Την Τρίτη 21/4 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μοτοπορεία από τουλάχιστον 150 συντρόφους/σσες. Προηγήθηκε προσυγκέντρωση και μικροφωνική στο σταθμό του ΗΣΑΠ Πευκάκια και στη συνέχεια το σώμα της πορείας κατευθύνθηκε, μετά από σύντομη στάση για κρέμασμα πανό, στα γραφεία της εταιρίας ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην Κηφισιά, υπεύθυνης για τα έργα αποκατάστασης που κόστισαν τη ζωή των τριών εργατών. Εκεί ο κόσμος παρέμεινε περίπου 20 λεπτά φωνάζοντας συνθήματα με παλμό, γεμίζοντας την περιοχή και την είσοδο των εγκαταστάσεων της εταιρίας με τρικάκια και κρατώντας ένα μεγάλο πανό σχετικό με την υπόθεση.Ας μην αφήσουμε να τους περάσει.

Ας μην επιτρέψουμε ακόμα ένα εργοδοτικό έγκλημα να περάσει έτσι και να ξεχαστεί. Να μετατρέψουμε την οδύνη, τη θλίψη και την απόγνωση σε οργή που θα στραφεί ενάντια στους αυτουργούς, φυσικούς και ηθικούς, παρόμοιων εγκλημάτων εις βάρος του κόσμου της εργασίας, εις βάρος όλων εμάς που ξεπουλάμε καθημερινά τους εαυτούς μας για μερικά ψίχουλα.

ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License