Χιλή, Chiloé: Οδοφράγματα σε αλληλεγγύη με τους αιχμάλωτους απεργούς πείνας

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 321. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ BAU ΚΑΙ ÁNGELA GONZALEZ ΠΑΡΟΥΣΕΣ!

post image

Χιλή, Chiloé: Οδοφράγματα σε αλληλεγγύη με τους αιχμάλωτους απεργούς πείνας

Από μια απομακρυσμένη περιοχή, το Chiloé, μοιραζόμαστε ένα βίντεο με σκοπό να σπάσουμε την προπαγάνδα περί απαγόρευσης κυκλοφορίας, και, ποντάροντας στο σαμποτάζ και την ανυπακοή, καλούμε σε πολλαπλασιασμό των δράσεων ενάντια σε τούτο το καθεστώς δυστυχίας που, μέρα με τη μέρα, μας αρρωσταίνει και μας υποδουλώνει!

Με τη δράση αυτή, χαιρετίζουμε όσες κι όσους δίνουν τη ζωή τους για να υπονομεύσουν την παρούσα πραγματικότητα δίχως να χάνουν την αγάπη, και που αυτόν τον καιρό έχουν δώσει σάρκα και οστά στη συνεκτικότητα του αγώνα για μια ζωή χωρίς κυριαρχία.

Όσο υπάρχει δυστυχία, θα υπάρχει εξέγερση!

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 321

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ BAU ΚΑΙ ÁNGELA GONZALEZ ΠΑΡΟΥΣΕΣ!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=IT9TiLTm3fQ

Πηγή: Contra Info

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License