Αργεντινή, Μπουένος Άιρες: Οδοφράγματα στη μνήμη της Emilia Baucis και σε αλληλεγγύη με την απεργία πείνας στη Χιλή

Δυο μήνες μετά τη δολοφονία της Emilia “Baucis” Herrera, στο Βαλμάπου. Σε αλληλεγγύη με τους ανατρεπτικούς και αναρχικούς κρατουμένους και με της αιχμάλωτες της εξέγερσης, που βρίσκονται σε απεργία πείνας για 26 μέρες, στη Χιλή.

post image

Αργεντινή, Μπουένος Άιρες: Οδοφράγματα στη μνήμη της Emilia Baucis και σε αλληλεγγύη με την απεργία πείνας στη Χιλή

Μπουένος Άιρες, 16 Απρίλη 2021.

Δυο μήνες μετά τη δολοφονία της Emilia “Baucis” Herrera, στο Βαλμάπου.

Σε αλληλεγγύη με τους ανατρεπτικούς και αναρχικούς κρατουμένους και με της αιχμάλωτες της εξέγερσης, που βρίσκονται σε απεργία πείνας για 26 μέρες, στη Χιλή.

Απόψε, μοιραζόμαστε μια χειρονομία συνενοχής.

Μέσα στη φωτιά ξανασυναντάμε τη ζωηρή φλόγα της μνήμης της τρανς συντρόφισσας Bau, η οποία, δυο μήνες πριν, δολοφονήθηκε με σφαίρα από σεκιουριτάδες-εκτελεστές επειδή αντιστάθηκε, κατά τη διάρκεια ανάκτησης εδάφους στο Lof Llazcawe. Emilia: Η επίθεση δε σε λησμονεί · η μνήμη σου ενσαρκώνεται στις άμεσες δράσεις, και η δύναμη των πεποιθήσεών σου είναι παρούσα πιότερο από ποτέ. Γνωρίζουμε πως δεν πεθαίνει ο κόσμος που αγωνίζεται για τη γη, βλασταίνει, και ο σπόρος του αγώνα σου είναι η επίθεση στις δομές που ενισχύουν την εξουσία, και στους άθλιους υποτελείς της.

Χαιρετίζουμε όλα τα άτομα που βρίσκονται έγκλειστα στις χιλιάνικες φυλακές, τα οποία διεξάγουν απεργία πείνας από τις 22 Μάρτη.

Όσο υπάρχει δυστυχία, θα υπάρχει εξέγερση.

Η φύση απαιτεί εκδίκηση.

Πηγή: AMW English

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License