Αλλαγή μέρας - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Αναβολή της συνέλευσης από Πέμπτη 6/5 για Παρασκευή 7/5 στις 17:00

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Η υπόθεση της υπεράσπισης των κατακτήσεων μας, και ειδικότερα αυτών που πληρώθηκαν με αίμα όπως αυτή του 8ώρου, είναι υπόθεση ιστορική. Αφορά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αφορά την υπεράσπιση της μνήμης και όσων έχυσαν το αίμα τους για τον αγώνα, αφορά το τώρα, το σήμερα, εμάς και την ανάγκη να ζήσουμε αξιοπρεπώς και όχι σαν δούλοι, αφορά το αύριο και την ευθύνη να μην κληροδοτήσουμε την ήττα.

Αν δεν οργανωθούμε σήμερα, αν δεν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την καπιταλιστική λαίλαπα που σαρώνει δικαιώματα και κατακτήσεις, που καθορίζει πλέον τους νέους συσχετισμούς επιβολής. Είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε την ήττα μας.

Θέλουμε να συμβάλουμε στην διαμόρφωση μιας ενωτικής κινηματικής στρατηγικής που θα εναντιωθεί στο επερχόμενο νομοσχέδιο και θα δημιουργήσει όρους και προϋποθέσεις για την όξυνση του κοινωνικού – ταξικού πολέμου.Καλούμε σε μια πανελλαδική καμπάνια δράσης για τον μήνα Μάη ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. Απευθύνουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα σε ομάδες, καταλήψεις, πολιτικά στέκια, ατομικότητες να συντονίσουν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες δράσης με βάση την συγκεκριμένο ζήτημα.Από την δική μας πλευρά βάζουμε ως πρώτο σταθμό σε αυτή την καμπάνια την απεργιακή διαδήλωση της 6ης Μαΐου με ένα μαζικό – μαχητικό μπλοκ.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για την δημιουργία ενός πανελλαδικού συντονισμού την Παρασκευή 7η Μαΐου στις 17.00 στο Λόφο του Στρέφη. Με αφετηρία την συνδιοργάνωση μιας μοτοπορείας στο κέντρο της Αθήνας με προτεινόμενη ημερομηνία το Σάββατο 15 Μαΐου. Καθώς και τη συνδιαμόρφωση των επόμενων κινήσεων στα πλαίσια της καμπάνιας.

ΚΑΛΟΥΜΕ:

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ- 11.00 Προπύλαια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- 17.00, Λόφος Στρέφη Θεατράκι

ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License