Υγειονομικά πρωτόκολλα και επανεκκίνηση.... της οικονομίας.... περνάει μέσα από τον οριζόντιο και υποχρεωτικό αυτοέλεγχο για αρκετές ομάδες εργαζομένων για την πλήρη επιβολή του. Υπάλληλοι λοιπόν στο εμπόριο και τον τουρισμό επιστρέφουν στην δουλειά υπηρετώντας τα νέα ταξικά κάτεργα. Οποιοσδήποτε αντιστέκεται πλέον θα θεωρείται δημόσιος κίνδυνος για την Υγεία μέσα στους χώρους δουλειάς. Πλήρης στρατιωτικοποίηση με λίγα λόγια. Με το άνοιγμα του τουρισμού θα ακολουθήσει νέος γύρος επίθεσης των αφεντικών πάνω στις ζωές μας. Από την άλλη και οι χθεσινές κινητοποιήσεις για την Πρωτομαγιά έδειξαν ότι ο φόβος σπάει στον δρόμο. Δύναμή μας η αλληλεγγύη και η συλλογική αυτοπροστασία απέναντι στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Περιφρούρηση των δρόμων από την μπατσοκρατία και τις απαγορεύσεις. Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των υγειονομικών, οξύνοντας τον κοινωνικό πόλεμο. Είναι η ώρα των καταπιεσμένων να μιλήσουν. Να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στους δρόμους αμφισβητώντας καταστολή και απαγορεύσεις. Να μην ξεχνάμε τους αιχμάλωτους του κοινωνικού πολέμου.   

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. 

Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.   

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License