Μέσα σ'ένα κόσμο γεμάτο βιαστές, είμαστε αναρχικά

παρέμβαση με spray ενάντια στην κουλτούρα βιασμού, ορμώμενες από τα πρόσφατα γεγονότα επιθέσεων στις γειτονιές της Νέας Σμύρνης

post image

Όταν τα επιχειρήματα συγκάλυψης βιαστών και στον μηντιακό λόγο του θεάματος, υπό το πρίσμα οπτικών εργαλειοποίησης των σωμάτων μας, επικαλούνται "το τέλειο κι ευαίσθητο παιδί"/βιαστή της γειτονιάς μας, "την ομορφιά του" αλλά και το ότι "δεν ήταν κανένας αναρχικός", νομιμοποιώντας ως "βίτσιο" το βιασμό, καλούμαστε να απαντήσουμε η καθεμία με τον τρόπο της κι όλες μαζί πολύμορφα, ενάντια στη βία της πατριαρχίας και του κράτους (ενάντια και στο κράτος στις σχέσεις και στο μέσα μας).

Μ'ένα μικρό σινιάλο βαψιματικής στη Νέα Σμύρνη, μετά από ακολουθία παρενοχλήσεων, παραβιάσεων κι επιθέσεων βιασμού και στον δημόσιο χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα, θελήσαμε γι'αρχή να γνωστοποιήσουμε στις γειτονιές μας πως η ελευθερία μας δεν μπορεί να κατασταλεί από καμία ρητορική νομιμοποίησης της κουλτούρας του βιασμού.

Έξω οι βιαστές από τις γειτονιές μας.

Σ'έναν κόσμο βιαστών, διαλέγουμε να γίνουμε αναρχικά 

συντρόφισσες πέριξ της Νέας Σμύρνης

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License