Κάλεσμα της Λαϊκής Αντιφασιστικής Δράσης σε συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ

Προσυγκέντρωση: 17:30 Πανόρμου Συγκέντρωση: 18:00 Πρεσβεία Ισραήλ

post image

Κάλεσμα της Λαϊκής Αντιφασιστικής Δράσης σε συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Η αποικιοκρατική- κρατική βία του Κράτους Τρομοκράτη του Ισραήλ και η κλιμάκωση της είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία δεκάδων Παλαιστίνιων και τον τραυματισμό εκατοντάδων.

Το τρομοκρατικό κράτος συνεχίζει την ολοκληρωτική- δολοφονική του επίθεση απέναντι στον ατίθασο και αδάμαστο Παλαιστινιακό λαό, καταληστεύει τα εδάφη και τον πλούτο του, αρνείται με κάθε μέσο την εθνική αυτοδιάθεση. Η επίθεση του καπιταλιστικού- ιμπεριαλιστικού συστήματος οξύνεται από άκρη σε άκρη του πλανήτη, λαμβάνει αντιδραστικό και δολοφονικό χαρακτήρα απέναντι στους εχθρούς- αγωνιζόμενους λαούς.

Η εξαρτημένη ντόπια ολιγαρχία και οι κυβερνήσεις της-ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Δημοκρατία, υλοποιώντας πλήρως τις επιταγές του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού, είναι συνένοχες στη δολοφονική πολιτική του κράτους Τρομοκράτη του Ισραήλ και στην μετατροπή του σε Χωροφύλακα των αμερικανικών συμφερόντων στην Μέση Ανατολή, μέσα από τον κατάπτυστο άξονα Ελλάδα- Κύπρος- Ισραήλ- Αίγυπτος.

Η αδελφική σχέση του Ελληνικού λαού με τον Παλαιστινιακό λαό δεν μπορεί να τεθεί υπό διαπραγμάτευση, έχει σμιλευθεί στο καμίνι της διεθνιστικής-αντιιμπεριαλιστικής-ταξικής αλληλεγγύης. Για ακόμη μια φορά ο εργαζόμενος λαός, η νεολαία, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες να υποστηρίξουμε δυναμικά τον αδάμαστο και εξεγερμένο Παλαιστινιακό λαό, να συναντηθούμε στον δρόμο του αγώνα, να μεγαλώσουμε το ποτάμι της διεθνούς αλληλεγγύης.

Στηρίζουμε το Κάλεσμα του Πολιτικού Χώρου Ηλέκτρα Αποστόλου για συγκέντρωση στις 18:00 στην πρεσβεία του Ισραήλ την Τετάρτη 12 Μάη.

Προσυγκέντρωση: 17:30 Πανόρμου

Συγκέντρωση: 18:00 Πρεσβεία Ισραήλ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Λαϊκή Αντιφασιστική Δράση

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License