ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/5 18:00 μμ | Aναρχική ομάδα Bellini

Το μιλιταριστικό τρομοκράτος του Ισραήλ προβαίνει σε έναν νέο κύκλο επιθέσεων συνεχίζοντας ακατάπαυστα το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού. Αφορμη για τις κατασταλτικές επιχειρήσεις των ιμπεριαλιστικών ορδών του Νεντανιάχου αποτέλεσε ο εορτασμός της "ημέρας της Ιερουσαλήμ το 1967". Η νέα αυτή επέμβαση το ισραηλινού καθεστώτος (πάντα με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και τις Ε.Ε) είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, ενώ συνεχίζει για δεύτερη ημέρα τους βομβαρδισμούς και προχωρά σε επιστράτευση.

post image

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/518:00 μ.μ

Το μιλιταριστικό τρομοκράτος του Ισραήλ προβαίνει σε έναν νέο κύκλο επιθέσεων συνεχίζοντας ακατάπαυστα το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού. Αφορμη για τις κατασταλτικές επιχειρήσεις των ιμπεριαλιστικών ορδών του Νεντανιάχου αποτέλεσε ο εορτασμός της "ημέρας της Ιερουσαλήμ'' το 1967. Η νέα αυτή επέμβαση το ισραηλινού καθεστώτος (πάντα με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και τις Ε.Ε) είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, ενώ συνεχίζει για δεύτερη ημέρα τους βομβαρδισμούς και προχωρά σε επιστράτευση.

Η σημερiνή ελληνική ακροδεξιά κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες βεβαίως, πιστή σύμμαχος του Ισραήλ (σε πολιτικό-στρατιωτικό επίπεδο) είναι συνυπεύθυνη στα εγκλήματα που λαμβάνου χώρα στη μέση ανατολή. Η Ελλάδα ως μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε συναινεί και επικροτεί την απάνθρωπη και βάναυση πολιτική-δολοφονική ατζέντα του Ισραήλ έχοντας και αυτή τα χέρια της βαμμένα με το αίμα του παλαιστινιακού λαού.

Να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στα δυσώδεις και βάρβαρα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ισραηλινού φασιστοκράτους. Καλούμε την Τετάρτη 12/5 στις 18:00 σε δυναμική και μαζική συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ, υψώνοντας μαχητικά οδφράγματα αλληλεγγύης ενάντια στον φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και τη μισαλλοδοξία για έναν κόσμο χωρίς πατρίδες, θρησκείες και τάξεις.

Συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ Τετάρτη 12/5 18:00 μ.μ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Αναρχική ομάδα Bellini

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License