Επιθέσεις αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο

“Στο πρόσωπο μου δικάστηκε και καταδικάστηκε η αλληλεγγύη σ’ένα δικαστήριο που απλά διεκπεραίωσε τη στημένη δικογραφία της αντιτρομοκρατικής. Αρνούμενος όλες τις κατηγορίες που μου προσάπτουν παραμένω πολιτικός κρατούμενος στα σύγχρονα κολαστήρια των φυλακών...” Βαγγέλης Σταθόπουλος

“Στο πρόσωπο μου δικάστηκε και καταδικάστηκε η αλληλεγγύη σ’ένα δικαστήριο που απλά διεκπεραίωσε τη στημένη δικογραφία της αντιτρομοκρατικής. Αρνούμενος όλες τις κατηγορίες που μου προσάπτουν παραμένω πολιτικός κρατούμενος στα σύγχρονα κολαστήρια των φυλακών...”

Βαγγέλης Σταθόπουλος

Σε μία δίκη φρονηματικού χαρακτήρα και με πλαστά στοιχεία από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ο σύντροφος Β. Σταθόπουλος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή. Αυτή η τακτική χρησιμοποιείται κατ’εξακολούθηση από τις διωκτικές αρχές για να κάμψει όσους και όσες αγωνίζονται ενάντια στο κράτος και την εξουσία.

Ως αναρχικά, θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός ότι ένας σύντροφος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια εγκλεισμού για την συνέπεια και την αλληλεγγύη που επέδειξε και ο αναρχικός χώρος σχεδόν στο σύνολο του τηρεί νεκρική σιγή. Αυτό φαίνεται να είναι αποτέλεσμα ενός ευρύτερου κλίματος ηττοπάθειας και παραίτησης του χώρου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εμείς από την μεριά μας, επιλέξαμε να σπάσουμε τη σιωπή και να στείλουμε ένα σινιάλο αλληλεγγύης στον φυλακισμένο σύντροφο Β. Σταθόπουλο.

Γι’αυτό το λόγο, το βράδυ της Παρασκευής επιτεθήκαμε σε:

  • 1 ΕΛΤΑ στον Πειραιά
  • 1 ΕΛΤΑ στο Ν. Φάληρο
  • και στο ΚΕΠ Μοσχάτου

Να σπάσουμε την αδράνεια, να δημιουργήσουμε ομάδες άμεσης δράσης και να χτυπήσουμε τους κρατικούς μηχανισμούς και τα σκυλιά τους, μέχρι ο θόρυβος από τις επιθέσεις να αντιχήσει και στο τελευταίο κελί του σάπιου συστήματος τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Ομάδες Άμεσης Δράσης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License