10ωρη και 12ωρη ημερήσια εργασία. 50ωρη εβδομαδιαία εργασίαα, απλήρωτες υπερωρίες, εργασία το Σαββατοκύριακο, μερική και εκ περιτροπής εργασία, ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στα σωματεία, υποχρεωτικό προσωπικό ασφαλείας στην απεργία που ουσιαστικά θα την ακυρώνει και έλεγχος των μελών. Αυτό είναι το πακέτο αντεργατικών μεταρρυθμίσεων που θέλει να δωρίσει η κυβέρνηση σε επιχειρηματίες και τραπεζίτες. Πετώντας ψίχουλα στα φτωχά στρώματα και ενισχύοντας τα μεγαλοαφεντικά. Μαύρη ανασφάλιστη επίσης εργασία και σπασμένα ωράρια. Η όλη πλέον κατάσταση χτυπάει κόκκινο με την εντεινόμενη επίθεση των εξουσιαστών και την καταστολή να φουντώνει ενόψει των εκρήξεων που αναμένονται. Ωράριο λαστιχο και κατάργηση 8ωρου. Με λίγα λόγια η σύγχρονη σκλαβιά. Τώρα χορηγούν και την ελπίδα......με εβδομαδιαίες δόσεις ανοίγματος εν μέσω μιας χαοτικής κατάστασης.   ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.   

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License