Με αφορμή την δημοσίευση - καταγγελία σχετικά με πάρα βιαστικό ηλικιωμένο ο οποίος κατ’ εξακολούθηση αυτοικανοποιούταν απευθυνόμενος σε θηλυκότητες, τις προηγούμενες ημέρες άτομα πρωτοβουλιακά βρίσκονταν στον χώρο της πλατείας Σαρόκο και τον παρακολουθούσαν επιβεβαιώνοντας ότι είναι παραβιαστικός και δείχνοντας του ότι οι συμπεριφορές του δεν χωράνε στην πλατεία, ούτε πουθενά. Παρ’ όλα αυτά είχε το θράσος να συνεχίσει να βρίσκεται στην πλατεία συνεχίζοντας να παρενοχλεί θηλυκότητες χωρίς ο κόσμος που βρισκόταν εκεί να παίρνει θέση.

Στις 14/5, πρωτοβουλία ατόμων συγκεντρώθηκε με σκοπό να τον διώξει μια και καλή.

Εκμεταλλευόμενος την ηλικία του προσποιήθηκε ότι δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει, αρνήθηκε ότι έχει κάνει αυτές τις πράξεις και αποχώρησε.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές και δε χωράνε πουθενά, θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δεν θα το ξανακάνει.

Θέλουμε στους δρόμους να είμαστε ελεύθερες και ασφαλείς.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License