[Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία] Συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

Την Κυριακή 16 Μαίου στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης.

post image

Την Κυριακή 16 Μαίου στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης. Το κάλεσμα έγινε από το Κοινωνικό Κέντρο Dunja και το κανάλι στο youtube με όνομα "Δυνατές Ιδέες" (Glasni Idei).

Ενάντια στο απαρτχάιντ, τον αποικιοκρατισμό, τις ακροδεξιές πολιτικές και τον θρησκευτικό μίσος που κρατάει χωρισμένους τους λαούς της Παλαιστίνης και του Ισραήλ τόσες δεκαετίες.

Κανένας δεν είναι ελεύθερος μέχρι όλοι να είναι ελεύθεροι!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License