Κάλεσμα για συζήτηση, ενημέρωση και συνδιαμόρφωση δράσεων αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση [24/05, 7μμ, Στρέφη]


Παρά την προσωρινή πρόσφατη εκεχειρία στη Γάζα, η καθημερινότητα του παλαιστίνιων σε Γάζα, Δ. Όχθη και Ιερουσαλήμ παραμένει η ίδια. Καθώς η κατοχή και η με κάθε μέσο εξόντωσή τους, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του κράτους του Ισραήλ. Στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, οι αρπαγές γης και σπιτιών, τα ckeck points και οι έλεγχοι, οι φυλακίσεις και οι δολοφονίες συνεχίζονται καθημερινά. Ενώ την ίδια στιγμή στη Γάζα θεμελιώδεις δομές υγείας, δεκάδες σπίτια, σχολεία και κεντρικοί δρόμοι έχουν ισοπεδωθεί. Ο πόλεμος ενάντια στον αντιστεκόμενο κόσμο της Παλαιστίνης συνεχίζεται.

Καλούμε τον κόσμο του αγώνα σε συζήτηση και ανταλλαγή σκεπτικών μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην Παλαιστίνη, το δολοφονικό σφυροκόπημα των παλαιστινιακών εδαφών από τον στρατό του Ισραήλ και τους βίαιους, κρατικά σχεδιασμένους, συνεχώς εντεινόμενους εποικισμούς. Σκοπός μας είναι η απαραίτητη αυτή ζύμωση να καταλήξει και σε κινήσεις με πολιτικά περιεχόμενα που θα στοχεύουν κατά των υπευθύνων και των υποστηρικτών της δολοφονικής στρατηγικής της κυβέρνησης του Ισραήλ, στέλνοντας και ένα μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης στον κόσμο της Παλαιστίνης που βιώνει επί δεκαετίες τον όλεθρο και την τρομοκρατία και όμως ακόμα και σήμερα αντιστέκεται σθεναρά με κάθε δυνατό μέσο.

Δευτέρα 24/5 , 7μμ , στο θεατράκι του Στρέφη.

Αναρχικές/οί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License