Σήμερα στον χώρο του κάτω Πολυτεχνείου ειχε ΓΣ ΦΣ Αρχιτεκτονικής καλεσμένη στις 3μμ, η συνέλευση δεν συγκέντρωσε απαρτία και ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί. Στο χώρο του κάτω Πολυτεχνείου ήταν επίσης καλεσμένες η Ανοιχτή Συνέλευση Πολυτεχνείου στις 4μιση και μια εκδήλωση της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης στις 6μμ. Ενώ είχε αρχίσει η προσέλευση κόσμου για την συνέλευση και την εκδήλωση κατά τις 5 παρά οι φύλακες στην πύλη Στουρναρη εξαφανιστηκαν, η πύλη κλειδώθηκε και ο φύλακας στην πύλη Τοσιτσα δεν άφηνε κόσμο να μπει μέσα, παρά μόνο να βγει..

Μετά από πίεση που ασκήθηκε ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον χώρο για την συνέλευση και την εκδήλωση μάθαμε ότι υπήρχε εντολή από τον Τουρνικωτη (κοσμήτορα Αρχιτεκτονικής) και τον Μπουντουβή (πρύτανη ΕΜΠ) να μην αφήσουν καθόλου κόσμο να μπει στον χώρο σήμερα..

Αυτή την στιγμή υπάρχει κόσμος τόσο μέσα ώστε να εξασφαλίσει ότι δεν θα κλειδωθεί ο χώρος εντελώς αλλα και απέξω διεκδικώντας την είσοδο.

Καλούμε ΤΩΡΑ σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από την πύλη ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ

Ανοιχτή Συνέλευση Πολυτεχνείου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License