Ένας χρόνος χωρίς την Νάντια (έχουν άραγε νόημα οι ακριβείς ημερομηνίες;)

Την 1η Ιουνίου 2020 πέθανε η συντρόφισσα Νάντια. Πολύ νέα πέρασε στον "τόπο" της Λυπιού χωρίς να προλάβει να γεράσει, να φθαρεί, να αφήσει λίγο περισσότερα σημάδια στο πέρασμά της.

post image

Την 1η Ιουνίου 2020 πέθανε η συντρόφισσα Νάντια. Πολύ νέα έφυγε για τον "τόπο" της Λυπιού χωρίς να προλάβει να γεράσει, να φθαρεί, να αφήσει λίγο περισσότερα σημάδια στο πέρασμά της.

Όταν μια πληγή είναι μεγάλη, τι μπορεί να ειπωθεί που να είναι αντάξιά της;

Πληθαίνουν οι ακρωτηριασμοί από τις απώλειες, αδύνατος ο συμβιβασμός με το αναπότρεπτο, ψευδαίσθηση η προσμονή και τα υποκατάστατα. Απουσία παρουσία…

Η μνήμη δεν ξεθωριάζει, το αντίθετο. Την αρυτίδιαστη καρδιά σου Νάντια, το βροντώδες και παρατεταμένο γέλιο σου, τον θυμό σου που δεν σήκωνε το άδικο δεν θα τα θάψει η λήθη. Δεν μπορείς να διαβάσεις μια "συνάδελφο", μπόρεσες όμως να είσαι γενναιόδωρα συνένοχη στη θλίψη και στη χημεία χαράς. 

Περισσότερα λόγια εδώ:

https://athens.indymedia.org/post/1605475/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License