Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού

Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού. Άμεση στελέχωση και ενίσχυση των δομών υγείας με μόνιμο προσωπικό. ΥΓΕΙΑ-ΤΡΟΦΗ-ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.

post image

Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού

Την Τρίτη 1 Ιουνίου η Συνέλευση Χρηστών των Υπηρεσιών Υγείας της Το.Μ.Υ. Κεραμεικού πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το κτίριο που στεγάζεται η Το.Μ.Υ. και το Κέντρο Υγείας. Οι διαδηλώτριες/τες ξεπέρασαν τους 200 και διατράνωσαν για ακόμη μια φορά ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση των πρωτοβάθμιων δομών υγείας στη γειτονιά τους. Διαβάστηκε το κείμενο της Συνέλευσης Χρηστών, φωνάχτηκαν συνθήματα και ο παλμός παρέμεινε δυνατός καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης. Ακολούθησε πορεία στη γειτονιά η οποία κατέληξε στον ΗΣΑΠ Πετραλώνων, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν ενημερωτικά κείμενα για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τη Το.Μ.Υ. και το Κέντρο Υγείας. Περαστικοί/ες και γειτόνισσες/ες έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα και επικροτούσαν την πορεία στο πέρασμα της. Τη συγκέντρωση και πορεία στήριξαν και άλλες συλλογικότητες από γειτονικές περιοχές και αλλού.

Άμεση στελέχωση και ενίσχυση των δομών υγείας με μόνιμο προσωπικό!

ΥΓΕΙΑ-ΤΡΟΦΗ-ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα-askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License