Όποιος μισεί την αδικία, θα γκρεμίζει φυλακές. Αφίσα αλληλεγγύης στο Γ. Δημητράκη

Γιάννη γερά ως τη λευτεριά! Αλληλεγγύη στους αναφομοίωτους κρατούμενους. Για να ξαναδούμε τις ταράτσες. Για να καούν ξανά οι φυλακές. Τιμή για πάντα στον παντοτινό εξεγερμένο των φυλακών Βαγγέλη Πάλλη.

post image

Όποιος μισεί την αδικία, θα γκρεμίζει φυλακές

 

«Στις Μουράτε έπρεπε να τα βγάλουμε πέρα και με μερικούς καμορίστες που απολαμβάνανε διάφορες ανέσεις και δεν είχαν κανένα συμφέρον να συμμετέχουν σε αγώνες. Αντίθετα, τους θεωρούσαν απειλητικούς για τα προνόμια που είχαν συσσωρεύσει και έκαναν τα πάντα για να τους εμποδίσουν. Ανάμεσα σε αυτή την ομάδα και στη διεύθυνση της φυλακής είχε χτιστεί μια πραγματική συμμαχία, με σκοπό τη διαχείριση της τάξης μέσα στη φυλακή. Κατά συνέπεια οι καμορίστες ξόδευαν την επιρροή και το κύρος τους για να μεταπείσουν τους κρατούμενους σχετικά με τη συμμετοχή τους στις διαμαρτυρίες και για να τους προειδοποιούν για τους κινδύνους που επιφέρει η απόκτηση πολιτικής συνείδησης. Ήταν μια παλιά ιστορία. Όταν όμως οι συμβουλές αποδεικνύονταν αναποτελεσματικές, αυτός ο κόσμος κατέφευγε στις απειλές, έπειτα στις χειροδικίες και – καμιά φορά- στα μαχαίρια.»

Πασκουάλε Αμπαντάντζελο

Γιάννη γερά ως την λευτεριά!

Αλληλεγγύη στους αναφομοίωτους κρατούμενους / για να ξαναδούμε τις ταράτσες για να καούν ξανά οι φυλακές.

Τιμή για Πάντα στον παντοτινό εξεγερμένο των φυλακών Βαγγέλη Πάλλη.

 

Αναρχικοί – Αντιεξουσιαστές, Ιούνης 21

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License