Μεξικό: Εμπρηστική επίθεση σε βανάκι εταιρείας security στο Σαν Λουίς Ποτοσί

Το πρωί της 18ης Μάη, ένα βανάκι της ιδιωτικής εταιρίας security “SEPSA S.A της C.V” παραδόθηκε στις φλόγες μέσα στην πόλη του Σαν Λουίς Ποτοσί.

post image

Μεξικό: Εμπρηστική επίθεση σε βανάκι εταιρείας security στο Σαν Λουίς Ποτοσί

Το πρωί της 18ης Μάη, ένα βανάκι της ιδιωτικής εταιρίας security “SEPSA S.A της C.V” παραδόθηκε στις φλόγες μέσα στην πόλη του Σαν Λουίς Ποτοσί. Δίχως την ανάγκη να μεγαλοποιήσουμε τη δράση μας, προσεγγίσαμε το σημείο και απλώς επιτεθήκαμε στο όχημα αυτών των απρόσωπων ανδρείκελων, τα οποία και κινητοποιήθηκαν εσπευσμένα λίγες στιγμές μετά την ενεργοποίηση του εμπρηστικού μας μηχανισμού.

Μιλώντας για βραχυκυκλώματα, πόσες φορές οι σιωπηρές επιθέσεις χαμηλής έντασης φάνταζαν τόσο ασήμαντες όσο ένα απλό βραχυκύκλωμα; Πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο στην ημερομηνία της διεξαγωγής ενός νέου εκλογικού τσίρκου, θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε τη θέση μας. Στην παρούσα κατάσταση της κυριαρχίας, ακούγεται πολύ εφήμερη η προτροπή να “χτυπήσουμε τη μεγα-μηχανή όπου πονάει”. Στον διάχυτο κοινωνικό πόλεμο οι στόχοι είναι πολύμορφοι, οπότε η εστίαση αποκλειστικά σε έναν εξ αυτών μοιάζει στο τέλος παράλογη. Χρειάζεται μόνο να πούμε πως ενδείκνυται να αξιοποιήσουμε τα τυφλά σημεία των μητροπόλεων, αύριο, το απόγευμα ή τη νύχτα. Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα πάντα ταυτόχρονα.

Χαιρετίζουμε όλους τους αναρχικούς κρατούμενους και όσες συμμετέχουν στην εξέγερση της Κολομβίας, όπως επίσης όλα τα φυγόδικα συντρόφια που γελοιοποιούν τις αρχές και τους γλοιώδεις υπηρέτες τους, καθώς και όλες αυτές που πολεμούν το αστικό κράτος μέρα με τη μέρα, κινητοποιώντας διάφορες ατομικότητες ή πυρήνες να αναλάβουν δράση. Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται όμως μονάχα λίγη ώθηση.

Κομάντο εκτέλεσης 25 Μαϊου, 1910*

* Στις 25 Μαϊου 1910 μία ομάδα επαναστατών του Μεξικανικού Απελευθερωτικού Μετώπου αιφνιδίασαν το τρένο του Porfirio Díaz, ενεργοποίησαν δυναμίτη και αντιμετώπισαν τον στρατό συνοδείας του τυράννου. Μολονότι η αποστολή απέτυχε, απέδειξε πόσο ευάλωτο μπορεί να γίνει το “απρόσιτο” συνονθύλευμα οστών και κρέατος.

Πηγή: AMW English

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License