Κάλεσμα αλληλεγγύης στη Λουκάρεως για τη συνέχεια της δίκης των αναρχικών Αθανασοπούλου Κ.,Βαλαβάνη Δ. και Μιχαηλίδη Γ.


Στις 29/1/20 συλλαμβάνονται στην Αγία Παρασκευή οι συντρόφισσες Δήμητρα Βαλαβάνη, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο ΓΜ έχοντας επιλέξει να αποδράσει από τις αγροτικές φυλακές που κρατούνταν, η ΚΑ που διάλεξε περήφανα το δρόμο της φυγοδικίας αρνούμενη να παραδώσει την ελευθερία της στις δικαστικές αρχές, και η ΔΒ, που πιστή στις αξίες της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας, στάθηκε αταλάντευτα δίπλα στους κυνηγημένους συντρόφους, οδηγούνται στο δικαστήριο την Δευτέρα 31/5 με ένα υπερδιογκωμένο κατηγορητήριο (εγκληματική οργάνωση, ένοπλες ληστείες, διακεκριμένη οπλοκατοχή). Είναι πολιτικό μας χρέος να αποσαρθρώσουμε τις κρατικές μεθοδεύσεις που με νόμους όπως ο 187 και ο 187Α απειλούν τους συντρόφους μας με πολύχρονη ομηρία.

ΚΑΛΟΎΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/06 9ΠΜ 

ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ

ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΙΣΩ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΔΉΜΗΤΡΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, ΚΩΝ/ΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΆΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Αναρχική Ομάδα Ενέδρα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License