19 χρόνια Κατάληψη Ευαγγελισμού

Πρόγραμμα γενεθλίων (21-29/6/2021): 19 χρόνια Κατάληψη Ευαγγελισμού (Θεοτοκοπούλου 18 Ηράκλειο Κρήτης). 10 100 1000αδες καταλήψεις ενάντια σε έναν κόσμο υποταγής και σήψης.

post image

Πρόγραμμα γενεθλίων 

19 χρόνια Κατάληψη Ευαγγελισμού 

(Θεοτοκοπούλου 18, Ηράκλειο Κρήτης)

Δευτέρα 21/6: (19:00) Εκδήλωση - Συζήτηση για τα lockdown, την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση με αφορμή την έκδοση "Κόντρα στο Ρεύμα” με τη Συνέλευση ενάντια στη Βιοεξουσία και την Κλεισούρα

Τρίτη 22/6: (18:00) Παρουσίαση του εγχειρήματος και συζήτηση για την ελευθερία των ραδιοσυχνοτήτων, από την ομάδα του Squat FM (93.3) || Θα ακολουθήσει coctail καφενείο

Τετάρτη 23/6: (15:00) Εργαστήρι παραγωγής σπιτικής μπύρας στην πίσω αυλή. Κολλεκτίβα εργασίας Becollective

(18.30) Ζαπατίστας και άλλα παραδείγματα κοινοτικής αυτό οργάνωσης, ενημέρωση και ανοικτή συζήτηση στο πάρκο Θεοτοκοπούλου, από το συντονιστικό Ηρακλείου για την υποδοχή των Ζαπατίστας.

Πέμπτη 24/6: (19:00) Μια συζήτηση με αφορμή τις "Οδομαχίες. Αυτόνομοι χωρίς Αυτονομία" (εκδ. Red n Noir, Αθήνα 2019) του Marco Capoccetti Boccia. Εισήγηση από την Προλεταριακή Πρωτοβουλία.

Παρασκευή 25/6: (19:00) Μια συζήτηση με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου «Ιστορίες Φυγοδικίας: προσωπικές αφηγήσεις από Ιταλία και Ελλάδα για την γη της παρανομίας» από το Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών || Θα ακολουθήσει καφενείο ενίσχυσης του Ταμείου

Σάββατο 26/6: (18:30) «Προμηθέας εναντίον Λεβιάθαν» Μια συζήτηση για το κράτος με αφορμή το ομότιτλο βιβλίο του Κώστα Δεσποινιάδη (εκδ. Πανοπτικόν)

(21:00) Hiphop Live στο πάρκο Θεοτοκοπούλου

δυο_μηδέν_δυο_μηδέν (ήρωας_incognito m._jaul_κκ)

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ CYPHER (σκλάβος ox tongue κάρτας jaul)

Aeon

Zeno

βάγγος.μπεκ

Κυριακή 27/6: (18:30 αυστηρά) Εκδήλωση/συζήτηση με θέμα: Καθεστώς έκτακτου ανάγκης και υγειονομικός ολοκληρωτισμός . Μια αντιπαραβολή της κατάστασης σε Ελλάδα κ Γαλλία, από την  Άπατρις ΣΟ Ηρακλείου σε συνεργασία με μέλη της ομάδας Προυντόν, Federation Anarchiste (FR)

(21:00) Γλέντι γενεθλίων της κατάληψης (με vegan συλλογική κουζίνα)

Τρίτη 29/6: (19:30) Προβολή/συζήτηση με θέμα: 150 χρόνια από την Παρισινή Κομμούνα, προσδοκίες κ αναγωγές στο σήμερα, από την Άπατρις ΣΟ Ηρακλείου σε συνεργασία με μέλη της ομάδας Προυντόν, Federation Anarchiste (FR)

Σε όλη τη διάρκεια των γενεθλίων θα υπάρχει στον χώρο έκθεση με θέμα τις γυναίκες της Κομμούνας από το GAF (Ομάδα Φεμινιστικής Δράσης) της Besançon. Ανακοινώσεις και φωτογραφίες από την Κομμούνα.

http://evagelismos.squat.gr/ || evagelismos.squat@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License