Παγκόσμια μέρα αλληλεγγύης αναρχικών κρατουμένων με μακροχρόνιες ποινές

Παρασκευή 11/6 στις 5μμ στο Ελεύθερο κοινωνικό ραδιόφωνο 1431ΑΜ,97,2 FM και στο https://1431am.org/

post image

Παγκόσμια μέρα αλληλεγγύης αναρχικών κρατουμένων με μακροχρόνιες ποινές

Σε αλλότριους καιρούς η μνήμη πάντα σκαλίζει μονοπάτια για να αναρριχηθεί ως το σημείο εκείνο που θα αντικρίσει την πρώτη στιγμή του σπινθήρα,την αφορμή και τους λόγους που μας οδηγούν σε αέναους πολύμορφους αγώνες με κόστος,την αιχμαλώτιση μας από τον εχθρό,την σωματική μας ακεραιότητα και κάποιες φορές την ίδια μας την ζωή.Οι αιχμάλωτοι σύντροφοι/ες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα και της συνέχισης του,είναι αυτοί/ες που βιώνουν την εκδικητικότητα των εξουσιαστών,που αντιστέκονται και παλεύουν πίσω από τα τείχη.Είναι μαζί μας σε κάθε στιγμή εξέγερσης,σε κάθε πορεία,σε κάθε απεργία,σε κάθε εκδήλωση,σε κάθε επίθεση.Είμαστε μαζί τους σε κάθε ανάσα ελευθερίας που επιδιώκουν,σε κάθε δίκη,σε κάθε στιγμή που ο πόλεμος μαίνεται.Εμείς έξω από τα τείχη,με κάθε αφορμή και μέσο συνεχίζουμε να σκαλίζουμε μονοπάτια ώστε η μνήμη να βρίσκει εκείνες τις στιγμές για να θυμόμαστε τις αιτίες που ξεθάψαμε το τσεκούρι του πολέμου.

Η 11 Ιούνη ως παγκόσμια μέρα αλληλεγγύης στους αναρχικούς κρατούμενους με μακροχρόνιες ποινές είναι μόνο μια στιγμή του αγώνα κι εμείς την αδράξαμε!

Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά και στα κλουβιά

Μπουρλότο και φωτιά στις φυλακές και στα κλουβιά

Υ.Γ: Στην δεδομένη χρονική συγκυρία του σοβαρού τραυματισμού του αναρχικού συντρόφου μας Γιάννη Δημητράκη καθώς και της εκδικητικής επιστροφής του στις φυλακές Δομοκού, παρά την μη πλήρη ίαση του, δεν μπορούμε παρά να του αφιερώσουμε ολόψυχα την συγκεκριμένη εκπομπή, στέλνοντας του τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας, τις θερμότερες αγκαλιές μας και τις δυνατότερες ευχές μας για πλήρη ανάρρωση! Γιάννη γερά ως την λευτεριά!

Η κραυγή της πεταλούδας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License