σχετικά με τη Θερινή Σύναξη των ΜΑΥΡΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ (Πέμπτη 17 Ιουνίου)

Πέμπτη 17 Ιουνίου, 17.30-21.00, στον προαύλιο χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών.

post image

Η πρόθεση της κυβέρνησης (έτσι όπως μέχρι και πριν από λίγες μέρες διαφαινόταν) να φέρει για ψήφιση το αντιεργατικό νομοσχέδιο στις 17 Ιουνίου, μας είχε οδηγήσει στην απόφαση να αναβάλουμε την εκδήλωση. Τη σκέψη μας αυτή είχαμε μεταφέρει σε συντρόφισσες/σύντροφους που μας ρωτούσαν. Ωστόσο, δεν είχαμε ανακοινώσει "επισήμως" την αναβολή, αναμένοντας πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Τελικά, το νομοσχέδιο έρχεται προς ψήφιση την Τετάρτη 16 Ιουνίου, ημέρα διαδηλώσεων και απεργιών στις οποίες όλοι και όλες καλούμαστε να συμμετάσχουμε.

Ως εκ τούτου, η Θερινή Σύναξη Μαύρων-Κόκκινων Σελίδων 2021 θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Πέμπτη 17 Ιουνίου, 17.30-21.00, στον προαύλιο χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών.

ΥΓ: Επαναλαμβάνουμε την παράκληση προς τις συντρόφισσες/σύντροφους των εκδόσεων που θα συμμετάσχουν, αν είναι δυνατόν να φέρουν καρέκλες και τραπέζια (πάγκους)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License