16/6 19:30 Πλατεία Εξαρχείων Συγκέντρωση για τα Εξάρχεια της εξέγερσης και όχι του κεφάλαιου (GR/EN)

Εκδήλωση: Συγκέντρωση για τα Εξάρχεια της Εξέγερσης και όχι του Κεφαλαίου Ώρα: 19:30 Τόπος: Πλατεία Εξαρχείων

post image

Εκδήλωση: Συγκέντρωση για τα Εξάρχεια της Εξέγερσης και όχι του Κεφαλαίου

Ώρα: 19:30

Τόπος: Πλατεία Εξαρχείων

Τα Εξάρχεια δεν έχουν μόνο ιστορία, έχουν και παρόν. Και αυτήν την στιγμή η γειτονά είναι μια κλεφτή ματιά στις εξεγέρσεις και την καταστολή, την ελπίδα και τους αγώνες που σαγηνεύουν τον κόσμο.

Τα Εξάρχεια δεν είναι μουσείο για να μοστράρονται, μια στιγμή διασκέδασης που έχει περάσει και απορριφθεί, και σίγουρα δεν είναι ένας χώρος για την ύπουλη ανάγκη της καπιταλιστικής αποτελεσματικότητας να καταβροχθίσει.

Στις 16 Ιουνίου μια περιπλανώμενη σπείρα τουριστών και "επίσημοι, αποδεκτοί" Εξαρχιώτες θα παρουσιάσουν την γειτονιά. Την "προβληματική ιστορία" και την αναγέννηση που χρηματοδοτεί η πόλη. Θα ταξιδέψουν από την πλατεία στην Μεσολογγίου.

Το ίδιο βράδυ, καλούμε για μία πορεία, όχι για μια αναγέννηση, αλλά μια πορεία για να σκίσουμε τα πλοκάμια που εξακολουθούν να ξεριζώνουν τις δομές τις γειτονιάς.

Προχωρούμε με τις απεργίες της 16ης ενάντια στην δυστοπία της "σύγχρονης" πόλης.

Σπάστε τους τοίχους που χτίζουν.

Σταθείτε όρθια πάνω στα μετρό που εγκαθιστούν.

Ας πάρουμε ότι μπορούμε.

Για τα εναλλακτικά Εξάρχεια της εξέγερσης, όχι για τα εναλλακτικά Εξάρχεια του κεφαλαίου και της απομόνωσης.

*Μουσική και Μικροφωνική στην πλατεία πριν και μετά την πορεία. Αναγνωρίζουμε πως η απεργία ενδέχεται να επηρεάσει την ώρα της εκδήλωσης. Θα είμαστε τριγύρω όλο το βράδυ.

 

Event: Procession for the Exarcheia of Rebellion not Capital.

Time: 19:30

Place: Plateia Exarcheia

Exarcheia does not only have a history, it has a present. And in this moment the neighborhood is a glimpse into the uprisings and repression, hope and battles captivating the world.

Exarcheia is not a museum to be showcased, a moment of fun had and discarded and certainly not a space for capitalistic efficiencies creeping need to devour.

On June 16th a roving group of tourists and "official, acceptable" Exarchions will showcase the neighborhood. The "troubled history" and it's city sponsored rebirth. They will travel from Plateia to Messolongiou.

On that same evening, we call for a procession, not a rebirth but a procession to rip at the tentacles still clawing at the neighborhoods fabric.

We carry forward the strikes of the 16th against the dystopia of the "modern" city.

Tear the walls they build.

Stand on the subways they install.

Take whatever we can.

For the alternative Exarcheia of rebellion, not the alternative Exarcheia of capital and isolation.

*Music, Microphone in plateia before and after procession. We recognize that the strike may impact the event time. We will be around throughout the evening.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License