Στις 15-4 λίγο πριν το σχόλασμα της βάρδιας, διανομέας του καταστήματος Manollo group είχε τροχαίο ατύχημα όπου ο υπαίτιος τον εγκατέλειψε στον δρόμο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Αχιλλοπόύλειο Νοσοκομείου Βόλου με πολλαπλούς τραυματισμούς και εισήχθη σε χειρουργείο. Από δε την πλευρά του εργοδότη πλήρης αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή του παιδιού και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην δηλωθεί το ατύχημα εν ώρα εργασίας και να τα βρει....με τον εργαζόμενο βγάζοντας τον με αναστολή κορονοιού. Ο εργαζόμενος φυσικά αρνήθηκε κάτι τέτοιο και κατέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας όπου και τον κατήγγειλε. Ο εργοδότης άρχισε μετά τις απειλές. Ολοι αυτοί οι χώροι αποτελούν εργασιακές γαλέρες και με τους εργοδότες να αλωνίζουν. Χρέος όλων μας να μην σωπαίνουμε απέναντι σε τέτοιες πρακτικές άθλιων τραμπούκων εργοδοτών και των εργοδοτικών αυθαιρεσιών.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΣΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΕΤΑΡΤΗ 16-6 ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΩΛΚΟΥ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License