Οι κρατούμενοι του στρατοπέδου συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας σπάνε το τείχος της σιωπής των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης και την εργαλειοποίηση των ιστοριών τους από τις ΜΚΟ και αποφασίζουν να διηγηθούν τις εμπειρίες τους σε αυτοργανωμένα και αντιιεραρχικά μέσα. Στο βίντεο που ακολουθεί στο παρακάτων λινκ, κούρδος πρόσφυγας πρώην αντάρτης και ανάπηρος πολέμου διηγείται τις εμπειρίες του με τον θεσμικό ρατσισμό του ελληνικού κράτους, τις φρικαλαιότητες των ένστολων και την καθημερινότητα στην Αμυγδαλέζα όπου βρίσκεται έγκλειστος μετά από 21 χρόνια στην Ελλάδα. Μια συζήτηση μαρτυρία από κάποιον που έζησε σε όλη τη βιαιότητα του το διεθνές σύστημα εκμετάλλευσης αλλά δεν έχασε την αξιοπρέπεια του.

Atrocities just for a piece of paper

https://www.youtube.com/watch?v=cTR9MAVF7Eo

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License