Μασόβκα: Κάλεσμα στην συγκέντρωση στα Προπύλαια 11:00 και στην απεργιακή διαδήλωση 17:00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη

Έφεραν αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που μειώνει τους εισακτέους μαθητές στα πανεπιστήμια. Οι μαθητές αντέδρασαν και το πλήρωσαν με λασπολογία, ξύλο, χημικά και συλλήψεις. Τώρα φέρνουν αντεργατικό νομοσχέδιο και κατηγορούν τους απεργούς ότι δε σέβονται την αγωνία των μαθητών που δίνουν πανελλήνιες.

Αφαιρούν την έννοια της συναίνεσης απο τον ορισμό του βιασμού, αθωώνοντας έτσι, εκ των προτέρων, εκατοντάδες μελλοντικούς βιαστές. Τώρα κατηγορούν τους απεργούς ότι θέλουν να πέσει το νομοσχέδιο για να μην μπορούν να απολύονται συνδικαλιστές που εμπλέκονται σε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί με δύο πόδια σε δύο βάρκες καθώς ρίχνουν δίχτυα να γραπώσουν τα τελευταία εργασιακά μας κεκτημένα. Να τους βουλιάξουμε.

Καλούμε στην συγκέντρωση στα Προπύλαια 11:00 και στην απεργιακή διαδήλωση 17:00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη.

Σήμερα απεργούμε απο τους χώρους δουλειάς. Όλοι στους δρόμους ενάντια στο αντικοινωνικό τους μόρφωμα.

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα

masovka@espiv.net

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License