Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό οχήματος γερμανικής εταιρείας

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 16 Ιουνίου πυρπολήσαμε ένα όχημα της γερμανικής εταιρείας Würth στην περιοχή Ζωγράφου, στην οδό Κολοκοτρώνη. Αυτή η επίθεση αφιερώνεται στην μαχόμενη κατάληψη Rigaer94 στο Βερολίνο και στην κοινωνική επανάσταση στην Β. Συρία (Δυτικό Κουρδιστάν).

Η Rigaer94 περιμένει μια επίθεση από την αστυνομία και τον δήμο, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον αυτοαποκαλούμενο „ιδιοκτήτη“ να καταστρέψει την κοινότητα ώστε να καθαρίσει την πόλη από έναν αναρχικό χώρο.Η Ροζάβα, το μεγάλο πείραμα για μια ακρατική, ειρηνική, φεμινιστική κοινωνία δέχεται επίθεση στα βουνά του Νότιου Κουρδιστάν (Ιράκ) από τον Τουρκικό στρατό.

Η Würth είναι από αυτές τις εταιρείες που έχουν πλήρη σύνδεση με το γερμανικό κράτος για να επεκτείνονται σε άλλες χώρες και την ίδια στιγμή δουλεύει με τον γερμανικό στρατό παρέχοντάς του στρατιωτικές προμήθειες.Η Würth είναι ένας συνεργάτης του γερμανικού κράτους στον εσωτερικό και εξωτερικό πόλεμο ενάντια στα εγχειρήματα απελευθέρωσης. Μια επίθεση στην Würth είναι μια επίθεση στο γερμανικό κράτος και κεφάλαιο και μια κίνηση αλληλεγγύης σε αυτούς που καταπιέζονται από αυτό το κράτος.

Τέλος, η Würth είναι από αυτές τις εταιρείες, όπως όλες οι πολυεθνικές, που πιέζουν για νόμους που καταπιέζουν την εργατική τάξη περισσότερο, σαν τον νόμο που ψηφίζεται σήμερα για την κατάργηση του 8ωρου και την παρανομιμοποίηση της απεργίας.

Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση – Δύναμη στην Rigaer94 και στην κοινωνική επανάσταση στην Ροζάβα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License