Φλεγόμενο οδόφραγμα αλληλεγγύης για την Rıgaer94 στην λ.Αλεξάνδρας [ENG]

Αλληλεγγύη με τον αγώνα των συντρόφων/ισσών της Rıgaer94 Solıdarıty wıth the struggle of comrades from Rıgaer94

[GR] Από χθες το πρωί, οι σύντροφοι/ισσες της Rıgaer94 στο Βερολίνο μάχονται απέαντι στη γερμανική αστυνομία για να προστατεύσουν το σπίτι και τον αγώνα τους.

Βρισκόμαστε κι εμείς κάτω από την απειλή της καταστολής και της λεηλασίας και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σταθούμε αλληλέγγυα στα αδέρφια μας που μάχονται ενάντια στα σύγχρονα Freikorps.

- Αλληλεγγύη με την Rigaer94

-10 100 1000αδες καταλήψεις

-Κάτω ο εργατοκτόνος νόμος Χατζηδάκη

[ENG] Since yesterday morning, our comrades of Rigaer94 in Berlin are under attack and they are resisting against german police in order to protect their house and their struggle.

As Prosfygika being under a constant threat of state repression and exploitation we consider as our minimum political duty to stand in solidarity with our comrades who are fighting against the modern Freikorps.

- Solidarity to Rigaer94

- 10 100 1000s of Squats

Αρχεία:


post image

Κατά τη διάρκεια της εφόδου της αστυνομίας εστάλη το ακόλουθο μήνυμα/απάντηση στο τουΐτερ της κατάληψης:

"ανταποδίδουμε αγάπη, φωτιά και αλληλεγγύη προς την Αθήνα και όλα τα μαχόμενα εγχειρήματα και τους μαχόμενους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαφορετικές πόλεις, ήδη αγώνες!"

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License