Βερολίνο: έφοδος στη Rigaer 94

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις οχτώ το πρωί η έφοδος των αστυνομικών αρχών στο μερικώς κατειλημμένο κτίριο της Rigaer 94, προκειμένου να γίνει ο έλεγχος πυρασφάλειας, που έχει επιβληθεί από τις αρχές.

Η επιχείρηση της αστυνομίας να μπει στη rigaer 94 έχει ξεκινήσει από τις 8 το πρωί. όπως είναι γνωστό για σήμερα ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η επιθεώρηση πυρασφάλειας που επιβάλλουν οι αρχές. Τα άτομα του στεγαστικού εγχειρήματος ανακοίνωσαν ότι θα δεχτούν την είσοδο μόνο του εμπειρογνώμονα πυρασφάλειας του δήμου, και όχι τον εμπειρογνώμονα που θέλει ο ιδιοκτήτης. Ωστόσο σήμερα το πρωί μπροστά στο κτίριο εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης και απαίτησε να μπει στο κτίριο και ο δικός του εμπειρογνώμονας πυρασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, τα άτομα του στεγαστικού εγχειρήματος αρνήθηκαν να ανοίξουν την πόρτα στις αστυνομικές αρχές, και τον ιδιοκτήτη.

Στη συνέχεια, η αστυνομία έπρεπε με χρήση πολιορκητικού Κριού να σπάσει 11 τις πολύ ισχυρά οχυρωμένες πόρτες που εμπόδιζαν την είσοδό τους στο κτίριο.

Γύρω στις 10 το πρωί, έπεσε και η δεύτερη πόρτα, που εμπόδιζε την είσοδο της αστυνομίας στο κτίριο. Στη συνέχεια αστυνομικοί παρατάχθηκαν στις σκάλες ενώ γύρω στη μία το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι στο κτίριο εισήλθανοι εμπειρογνώμονες πυρασφάλειας.

Τα άτομα που ζουν στο στεγαστικό εγχείρημα παραμένουν κλεισμένα στα διαμερίσματά τους. Επίσης διαβεβαιώνουν ότι τα κατειλημμένα κομμάτια του κτηρίου παραμένουν υπό το δικό τους έλεγχο.

επίσης τα άτομα του στεγαστικού εγχειρήματος ανακοίνωσαν ότι χτες αστυνομικοί με αναρριχητικό εξοπλισμό προσέγγισαν τη σκέπη τους και κατέστρεψαν την κεραία αναμεταδότη του ελεύθερου ασύρματου μητροπολιτικού δικτύου της πόλης. Σήμερα κατά την έφοδο της στο κτίριο η αστυνομία έκοψε τη σύνδεση internet του κτιρίου.

Επίσης με τουΐτ τους απαντούν στο μήνυμα αλληλεγγύης από την Αθήνα: 

ανταποδίδουμε αγάπη, φωτιά και αλληλεγγύη προς την Αθήνα και όλα τα μαχόμενα εγχειρήματα και τους μαχόμενους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαφορετικές πόλεις, ήδη αγώνες!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License